BEGEO

DE ULTIEME CONNECTIE


WAT IS BEGEO?

Alles gebeurt ergens. Geo-informatie wordt steeds belangrijker in de dienstverlening naar de burger toe en in de oplossingen die door bedrijven worden aangeboden, meer en meer is locatie een cruciale parameter in de digitale economie.

Agoria en het NGI organiseren voor de derde maal BeGeo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Dit uniek evenement zal plaatsvinden op 24 april 2018 in het prestigieuze Square Brussels Meeting Centre, in het centrum van Brussel.

De vorige edities van het evenement waren telkens een groot succes met een opkomst van ongeveer 1.200 deelnemers en 50 exposanten op de beurs.

Na het welkomstwoord, volgen 2 inspirerende keynote speakers die inzicht geven in wat er in de geo-sector hoog op de agenda staat. Na de plenaire sessie volgt een gevarieerd programma met 9 parallelle tracks, een specifieke track voor de laatstejaars secundair onderwijs, en ongeveer 80 sprekers. Vicepremier en Minister Alexander De Croo zal het congres officieel afsluiten. Het congres zal eindigen met de uitreiking van de GeoSpatial Awards en een netwerkmoment met receptie.

Schrijf u in en laat u inspireren door de kracht van geo.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum

24 april 2018

Toevoegen in kalender 04/24/2018 09:00 AM 04/24/2018 06:00 PM Europe/Brussels Nationaal congres BeGeo Agoria en het NGI organiseren voor de derde maal BeGeo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Dit uniek evenement zal plaatsvinden op 24 april 2018 in het prestigieuze meeting center Square in het centrum van Brussel. SQUARE Brussels Meeting Centre. Kunstberg, B-1000 Brussel

Locatie

Kunstberg, B-1000 Brussel

Ontdek hier het
SQUARE Brussels Meeting Centre


EEN TERUGBLIK

2017

INITIATIEFNEMERS

Agoria
NGI

SPONSOR WORDEN?

Hebt u interesse om sponsor te worden van dit event?
Vul dan onderstaand formulier in zodat
wij contact met u kunnen opnemen.
Er bestaan extra voordelige formules voor start-ups.


Recente Tweets #BeGeoBelgium

© Copyright 2017 BEGEO - Alle rechten voorbehouden