BEGEO

DE ULTIEME CONNECTIE


WAT IS BEGEO?

Alles gebeurt ergens. Geo-informatie wordt steeds belangrijker in de dienstverlening naar de burger toe en in de oplossingen die door bedrijven worden aangeboden, meer en meer is locatie een cruciale parameter in de digitale economie.

Agoria en het NGI organiseren voor de derde maal BeGeo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Dit uniek evenement zal plaatsvinden op 24 april 2018 in het prestigieuze Square Brussels Meeting Centre, in het centrum van Brussel.

De vorige edities van het evenement waren telkens een groot succes met een opkomst van ongeveer 1.200 deelnemers en 50 exposanten op de beurs.

Na het welkomstwoord, volgen Michaël Trabbia, CEO Orange Belgium en Michael Bültmann, Directeur van HERE Deutschland GmbH, die inzicht geven in wat er in de geo-sector hoog op de agenda staat. Na de plenaire sessie volgt een gevarieerd programma met 9 parallelle tracks, een specifieke track voor de laatstejaars secundair onderwijs, en ongeveer 80 sprekers. Vicepremier en Minister Alexander De Croo zal het congres officieel afsluiten. Het congres zal eindigen met de uitreiking van de GeoSpatial Awards en een netwerkmoment met receptie.

Schrijf u in en laat u inspireren door de kracht van geo.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum

24 april 2018

Toevoegen in kalender 04/24/2018 09:00 AM 04/24/2018 06:00 PM Europe/Brussels Nationaal congres BeGeo Agoria en het NGI organiseren voor de derde maal BeGeo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Dit uniek evenement zal plaatsvinden op 24 april 2018 in het prestigieuze meeting center Square in het centrum van Brussel. SQUARE Brussels Meeting Centre. Kunstberg, B-1000 Brussel

Locatie

Kunstberg, B-1000 Brussel

Ontdek hier het
SQUARE Brussels Meeting Centre


INTERVIEWS


GEOSPATIAL AWARDS

Award


Naar jaarlijkse gewoonte organiseren AM/FM-GIS BELUX vzw en FLAGIS vzw de
GeoSpatial Awards in samenwerking met BeGeo.


Er zijn in totaal 4 awards:

Beste Eindwerk
Bachelorthesis, masterthesis of doctoraat. Alleen eindwerken die tussen 1 april 2015 en 31 december 2017 ingediend werden, komen in aanmerking.
Beste Bedrijfsproject
Beste professioneel project waarvan het initiatief ligt binnen het bedrijfsleven.

Beste Overheidsproject
Beste professioneel project waarvan het initiatief ligt binnen de overheid.

Publieksprijs
Tijdens BeGeo op 24 april 2018 komt elke genomineerde zijn project/eindwerk voorstellen. Hierna kan het publiek dan zijn stem uitbrengen voor de "Publieksprijs".De voorstellen zullen beoordeeld worden door een professionele jury op basis van:

1
Innovatie/baanbrekendheid


2
(Verwachte) resultaten

Ofwel economisch potentieel
Ofwel verbetering van de overheidswerking zowel intern als in relatie tot de burger

3
(Verwachte) impact op gebruikers/actoren

De winnaars van een Geospatial Award 2018 zijn:
Beste Eindwerk: Koos Franssen - De impact van tijd- en persoonsgebonden restrictiesop een gelijkwaardige toegang tot voorzieningen – Presentatie
Beste Bedrijfsproject: Mobiel21 – Ping if you care!– Presentatie
Beste Overheidsproject: Stad Antwerpen - Ruimtelijke omgevingsanalyse of –scan – Presentatie
Publieksprijs: Vlaamse overheid – Departement Omgeving – Vlaams Planbureau voor Omgeving - Verken de Vlaamse ondergrond met de Virtuele Boring – PresentatieReglement:

Het volledige reglement kan u HIER raadplegen.

EEN TERUGBLIK

2017

STANDHOUDER - SPONSOR WORDEN?

Wenst u aanwezig te zijn op dit event ?
Het is mogelijk vanaf 1250 € zonder BTW.
Andere formules op maat zijn ook mogelijk.
Er bestaan extra voordelige pakketten voor start-ups.
Indien U onderstaand formulier invult, nemen wij vrijblijvend met u contact op.Recente Tweets #BeGeoBelgium

© Copyright 2017 BEGEO - Alle rechten voorbehouden